fbpx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat fijn dat je me hebt gevonden.

Ik ben hier om je te helpen bij het creeeren van jouw eigen geleide meditaties, hypnoses, visualisaties en of yoga nidra’s.

Zo staan er meerdere training voor je klaar, en natuurlijk heel veel muziek om jouw audio’s magisch te maken.  

Ik ben meditatietoolkit gestart omdat ik vanuit mijn andere bedrijf bedrijf Muziek Fabriek Online heel vaak vragen kreeg over het opnemen van audio. En dan expliciet over meditaties.  Zoals: ‘ Elianne, welk programma kan ik gebruiken? Hoe kan ik een bestand editten? Hoe zet ik muziek online? Hoe kan ik audio gaan verkopen Etc.’  Het leek me een goed idee om mijn kennis over audio, en specifiek meditatie opnames te delen.

Vanuit de Muziek Fabriek Online componeer ik meditatiemuziek, binaural beats en Healing Frequency Muziek. Maar daarnaast is het designer van meditaties ook een van mijn andere passies.  Ik edit ook meditaties, spreek deze meditaties in en beheer ik de muzikale huisstyle voor ondernemers. Ik heb inmiddels honderden meditaties gefixt voor ondernemers. 

Genoeg ervaring om met jou te delen dus 🙂  

 

Er is zoveel te vinden online. Maar waar moet je nou op letten als je opneemt? Ik heb mijn beste tips gebundeld, handigheidjes en lessen uit mijn eigen fouten. En. Het leuke vind ik zelf aan deze training, dat je muziek naar keuze erbij hebt.

Mijn missie is dat audio ook in jouw bedrijf een plezier is, en jij het voor je kan laten werken. Dat je jouw creativiteit kan laten stromen en je handvatten hebt zodat je na een van mijn  training zelfstandig met audio aan de slag kunt.

Wil jij alles op 1 plek kunnen vinden zodat je gelijk aan de slag kunt met de opname van jouw geleide meditatie?
Dan ben je hier aan het juiste adres 🙂 

Heb je nog een vraag?