fbpx

Jij wil zelf je meditatie opnemen?

In de video hieronder laat ik je stap voor stap zien hoe je zelf je meditatie op kan nemen.

 

Het leek me wel handig voor je als ik je stap voor stap kort laat zien hoe ik mijn meditatie opneem. Ik laat in deze korte video zien welk programma ik gebruik, welke microfoon, hoe ik muziek kies, waar ik muziek vandaan haal en hoe je structuur kan scheppen in je opname.
  1. Programma starten
  2. Usb microfoon
  3. Bekijk deze 2 opties zeker even:

    Dit is een relatief goedkope microfoon die goede recensies heeft: de Snowball (zou ik wel een popfilter bij kopen)
    Heb je wat meer budget, dan zou ik zeker voor deze RODE gaan (deze heb ik zelf en ben er erg blij mee en zit popfilter bij!)
    En veel van mijn klanten gebruiken deze BLUE YETI X met een heel fijn geluid (ook handig om een pop filter bij te kopen dan)
  4. Muziek kiezen (in de video waren de vragen niet zo goed te lezen kwam ik achter, dus hieronder nog even ter verduidelijking:
Stel jezelf deze vragen: Het doel van mijn audio is… Meditatie muziek of Binaural beat of Healing Frequency Music? Licht – luchtig of zwaarder -gegrond? Mijn tekst bevat een visualisatie die ik versterk met muziek ? 4. Stuctuur voor je mediatie 5. Exporteren naar mp3

Op zoek naar muziek voor je meditaties?

Ik heb daarvoor speciale muziek gecomponeerd. ​

(uiteraard zijn de playlists zonder het soundlogo ‘ muziek fabriek online’. )

Er staan 25 meditatiemuziek tracks voor je klaar.

Hoi Ik ben Elianne

En de oprichtster van Meditatiekoolkit.
Naast dat ik meditatiemuziek, binaural beats  componeer voor de Muziek Fabriek Online, heb ik heel veel ervaring in het opnemen van mediaties en hypnoses. Dat is een van mijn andere passies 🙂 Nadat ik vaak vragen kreeg zoals: ‘ Elianne, welk programma kan ik gebruiken? Hoe kan ik een bestand editten? Etc.’  Leek het me een goed idee om mijn kennis over audio, en specifiek meditatie opnames te delen.

 

Er is zoveel te vinden online. Maar waar moet je nou op letten als je opneemt? Ik heb mijn beste tips gebundeld, handigheidjes en lessen uit mijn eigen fouten. En. Het leuke vind ik zelf aan deze training, dat je muziek naar keuze erbij hebt.