fbpx

Wil jij zelf je meditatie opnemen?

Vandaag een kijkje in mijn keuken. Want zo neem ik stap voor stap mijn meditaties op!

Ik laat in deze korte video zien welk programma ik gebruik, welke microfoon, hoe ik muziek kies, waar ik muziek vandaan haal en hoe je structuur kan scheppen in je opname.

Programma starten

Usb microfoon

Muziek kiezen

Stel jezelf deze vragen:

Het doel van mijn audio is…
Meditatie muziek of Binaural beat of Healing Frequency Music?
Licht – luchtig of zwaarder -gegrond?
Mijn tekst bevat een visualisatie die ik versterk met muziek ?

Stuctuur voor je mediatie

Exporteren naar mp3

 

Wil je nog meer gratis tips? Download hieronder het gratis stappenplan + tips.

Dan zal ik je ook nog meer vertellen over:

Welke mogelijkheden je allemaal hebt met audio in je bedrijf zodra jij zelfstandig jouw mediaties kunt opnemen.
Ik laat je weten wat je nodig hebt om je eigen meditaties op te nemen en wat je nodig hebt voor een ‘ home studio’.
Wil ik je graag laten ervaren wat de impact is van muziekgebruik in je meditaties.
En als je denkt dat het heel ingewikkeld is om je meditaties op te nemen, of dat het heel duur moet zijn. Ik laat je zien hoe makkelijk het kan zijn. En laat ik je de gratis tools zien waar ik zelf mee werk!

Misschien is dit ook leuk voor je om te lezen / luisteren!

Hoi Ik ben Elianne

En de oprichtster van Meditatiekoolkit.
Naast dat ik meditatiemuziek, binaural beats  componeer voor de Muziek Fabriek Online, heb ik heel veel ervaring in het opnemen van mediaties en hypnoses. Dat is een van mijn andere passies 🙂 Nadat ik vaak vragen kreeg zoals: ‘ Elianne, welk programma kan ik gebruiken? Hoe kan ik een bestand editten? Etc.’  Leek het me een goed idee om mijn kennis over audio, en specifiek meditatie opnames te delen.

 

Er is zoveel te vinden online. Maar waar moet je nou op letten als je opneemt? Ik heb mijn beste tips gebundeld, handigheidjes en lessen uit mijn eigen fouten. En. Het leuke vind ik zelf aan deze training, dat je muziek naar keuze erbij hebt.